ponedeljek, 28. april 2008

Cor se predstavi - III. del: alt

Urška
Zapoj in boš vesel!
Urški se je pravzaprav treba zahvaliti, ker je spravila k zboru še dve pevki – Moniko in Barbaro. Pri Coru je že od začetka študija, se pravi tretje leto, a se še ni naveličala. Pravi, da je njen hobi ležanje na plaži, a ves čas dokazuje,da je precej delavna. Pred vsakim nastopom pridno piše plakate in jih raznaša naokoli, pa tudi s sestrami na oddelkih se vse zmeni. Prva tajnica. :-)


Ana

Ne se sekirat!
„Izposojena“ s farmacije se nam je pridružila pred tremi leti; h Coru jo je pripeljala prijateljica medicinka. Z veseljem se spominja našega intenzivnega pevskega vikenda v Fari, ima pa precej nenavaden hobi – likanje. (Človek bi jo kar posvojil!)

Ana
Glasbeniki so FAJN.
Naš „multipraktik“ in nadomestna zborovodkinja (na vajah in nastopih); novopečena čelistka, ki si ob študiju vzame čas še za glasbo in jezike in štrikanje … V altovskih vrstah je povzročila nepopisno navdušenje, ko je letos „prestopila“ iz soprana. :) Ugotavlja, da Cor potrebuje le še kakšnega pevca več in nestrpno pričakuje projekte prihodnjega šolskega leta.

Tanja
Za vsakim dežjem posije sonce!
Sicer ni medicinka, a smo jo radi sprejeli v zbor – dobrih pevk ni nikoli preveč. Učila se je že pri Jadranki Juras, trenutno obiskuje solopetje pri Nataši Nahtigal in poje pri Sirenah. Poleg vsega pa še športa – ukvarja se z aerobiko in teka po hribih.

Barbara
Samooklicana „so-tajnica“, ki vas oskrbuje z informacijami in objavlja slike pa riše in razobeša plakate. In tista, ki je kot brucka prišla šele na tretjo vajo, ker prvič in drugič ni našla predavalnice št. 4. In poje alt, ker soprana sploh ne more poslušat, hehe! :-)

1 komentar:

Anonimni pravi ...

Barbari Stojanov
Pozdrav lepotice iz Nisa,
Olja, Marija, Nikola

 


Design by: Blogger XML Skins | Distributed by: Blogger Templates | Sponsored by Application Monitoring