ponedeljek, 28. april 2008

Cor se predstavi - II. del: sopran

Monika
You can get it if you really want, but you must try, try and try, try and try …
Naša šefica, ups, predsednica, je trenutno v 3. letniku in pri Coru sodeluje že od začetka študija. Da ji ne bi bilo dolgčas, jo redno pošiljamo kopirat note (odlično ji gre!). Uči se solopetja in sodeluje še pri 2 drugih zborih – ampak samo s Corom gre po kuhanem vinu v Stari Ljubljani še prepevat na Prešernov trg.



Tina
Vse naše dogodivščine pridno fotografira; prispevala je večino slik z božičnih nastopov in motivacijskega vikenda. Sicer pa je del „bazalnega metabolizma“ Cora (beri: z nami od zmeraj).



Urška
I decided long ago, never to walk in anyone's shadow … :)
Pravi, da je dolgo zbirala pogum, preden je prišla na vaje. Ugotovila je, da ne grizemo in kmalu postala nepogrešljiva (-Uf, ta sopranski a! Kdo pa lahko tako visoko poje? -Kdo, Urška!). V preteklostih je pela pri več zborih, trenutno pa poleg Cora obiskuje še Vocis Imago in župnijski zbor.




Maša
Everything's possible if you want it.
Letošnji medicinski podmladek sicer ni množično dirjal na Cor, a kvaliteta itak bolj šteje, mar ne? Kadar ni na corovskih vajah, Maša igra klavir ali košarko ali bere ali jo zabava Larky …
Poje se ji Libico (uuu, kaj šele, ko bomo začeli plesat zraven!).

Katja
Zelo rada se ukvarja s športom; v osnovni šoli je trenirala športno gimnastiko, v gimnaziji se je pridružila akrobatski skupini, sedaj pa se ukvarja s pilatesom ter raznimi občasnimi rekreativnimi dejavnostmi. Seveda pa ji je bila vedno pri srcu tudi glasba, zato je naredila deset razredov klavirja ter pela v raznih pevskih zborih. Sedaj svojemu veselju do glasbe in petja zadošča tako, da se je pridružila Coru.
Vodstvu/tajništvu Cora se je zelo priljubila, ko je edina (!) prispevala vsebino tega opisa, ne da bi jo 150-krat prosili! :) Plus točke!

Sara
Najnovejša članica zbora se nam je pridružila šele v začetku pomladi, a se je hitro znašla. Uči se solopetje, odvečno energijo pa sprošča s športom – teče in kolesari.

Ni komentarjev:

 


Design by: Blogger XML Skins | Distributed by: Blogger Templates | Sponsored by Application Monitoring